15.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Το “Μένουμε σπίτι” έχει και “κρυφές” χρεώσεις…

Website | + άρθρα

Όχι μόνο γιατί αφήσαμε πίσω, άγνωστο για πόσο ακόμη, τις ζωές μας, για να γίνουμε “υπεύθυνοι πολίτες” για το κοινό καλό. Κάτι αυτονόητο σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία. Χωρίς δεύτερη σκέψη… Τα αυτονόητα δεν πρέπει να τα αναμοχλεύουμε καν.

Αλλά γιατί κάποιοι αποφάσισαν ερήμην μας να “χρεώσουν” το κάθε νοικοκυριό που αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς “νοσεί” με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, με 11.000.000 ευρώ για μια καμπάνια που έπρεπε με μια στοχευμένη στρατηγική και κοινωνική πολιτική να μην στοιχίσει απολύτως τίποτα.

Ένα υπέρογκο ποσό που έπρεπε χωρίς δεύτερη σκέψη να προωθηθεί για την Υγεία. Τον πραγματικό “πρωταγωνιστή” και “ασθενή” στη χώρα μας και πριν και κατά τη διάρκεια και στα χρόνια που έρχονται, μετά την πανδημία.

Έτσι κι αλλιώς δεν “Μένουμε Σπίτι” επειδή κάποιοι “γέμισαν τις τσέπες” και σ΄αυτή τη δύσκολή συγκυρία, δημιουργώντας επικοινωνιακά τερτίπια με αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.

“Μένουμε Σπίτι” αρχικά για να προστατεύσουμε όσους αγαπάμε και εκείνους που αγαπούν εκείνοι και οι πιο πέρα κλπ, κλπ, κλπ…

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Get in Touch

2,911ΥποστηρικτέςΚάντε Like
36ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πρόσφατα Άρθρα

This function has been disabled for Press Carnet de Voyage.